Nieuws

voorlezen letters vergroten
9 november 2018

Ook het online regelen van toestemming op Volgjezorg vernieuwd

Begin deze zomer hebben we de persoonlijke omgeving op Volgjezorg sterk verbeterd. Dit najaar hebben we opnieuw een stap gezet om de gebruiksvriendelijkheid van Volgjezorg te verbeteren. En we zijn nog niet klaar.
Volgjezorg op verschillende devices

Toestemming regelen overzichtelijker en mobielvriendelijk
Deze keer hebben we het online regelen van toestemming aangepakt. De grootste verbetering is dat ook dit gedeelte van de persoonlijke omgeving nu ook op de mobiele telefoon te gebruiken is. Er zijn aanpassingen gedaan aan de lay-out. En er is een duidelijk stappenplan toegevoegd, zodat je direct ziet waar je je in het toestemmingsproces bevindt.

Nu ook mogelijk één toestemming in te trekken
Je kunt altijd je toestemming intrekken door dit tegen je zorgaanbieder te zeggen. Of door een toestemmingsformulier met hierop ‘Nee’ aangekruist aan je zorgaanbieder te geven. Het is ook mogelijk via Volgjezorg toestemming in te trekken. Dit hebben we gemakkelijker gemaakt.

Persoonlijke omgeving ook in het Engels beschikbaar
Het regelen van toestemming kon al wel in het Engels. Nu is de gehele persoonlijke omgeving in het Engels toegankelijk.

De volgende stap
Op dit moment is het noodzakelijk om opnieuw in te loggen met DigiD met sms of de DigiD app als je vanuit je dashboard een toestemming wilt regelen of intrekken. Wij werken er hard aan om nog voor het einde van dit jaar eenmalig inloggen beschikbaar te maken.

Wat kun je op je persoonlijke omgeving
Op je persoonlijke omgeving kun je via DigiD met sms of DigiD app inloggen en online toestemming regelen. Ook kun je bekijken welke zorgaanbieders wanneer medische gegevens over jou hebben uitgewisseld.

Bekijk het zelf

Vragen/opmerkingen?
Heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Geef ze aan ons door via info@volgjezorg.nl.

Sluiten
Sluiten

Inloggen/registreren

Ik heb nog geen toestemming gegeven om mijn medische gegevens te delen

Toestemming regelen