Overzicht toestemmingen

Als je inlogt op Volgjezorg zie je een overzicht van jouw gegeven toestemmingen. Ook zie je of jouw toestemming of intrekking al is verwerkt of dat deze nog ‘in behandeling’ staat. Dat betekent dat jouw zorgaanbieder jouw keuze nog niet heeft verwerkt in zijn systeem.

Als je via Volgjezorg jouw toestemming regelt, dan is die toestemming namelijk niet direct actief. Jouw zorgaanbieders ontvangen van Volgjezorg het verzoek jouw toestemming in hun systeem te verwerken. Dit kan meerdere dagen tot een paar weken duren.

Is jouw toestemming of intrekking na een paar weken nog niet verwerkt? Neem dan contact op met jouw zorgaanbieder en vraag of de toestemming verwerkt kan worden. Kom je er samen met de zorgaanbieder niet uit? Neem dan contact op met Volgjezorg.

Heb je jouw toestemming ingetrokken of heb je 'NEE' gezegd. Dan verdwijnt deze uit jouw overzicht zodra de zorgaanbieder jouw keuze heeft verwerkt.

Een getrokken toestemming of een ‘NEE’ zie je dus niet meer terug in jouw overzicht.

Naar overzicht toestemmingen

Sluiten
Sluiten

Inloggen/registreren

Ik heb nog geen toestemming gegeven om mijn medische gegevens te delen

Toestemming regelen