Apotheek

Uitwisseling medische gegevens

Je hebt je huisarts en apotheken toestemming gegeven. Zij kunnen je belangrijkste medische gegevens delen met andere zorgaanbieders via het Landelijk Schakelpunt. Dan wil je natuurlijk weten wat er met die gegevens gebeurt. Dat kan op Volgjezorg.

Bekijk informatie over de Corona opt-in

Op je ‘overzicht Uitwisselingen’ zie je welke soorten gegevens je huisarts en apotheken delen met je andere zorgaanbieders via het Landelijk Schakelpunt. En sinds wanneer zij dit doen.

Je kunt het ‘overzicht Uitwisselingen’ online bekijken en downloaden via je persoonlijke omgeving. Maar je kunt het overzicht ook op papier thuisgestuurd krijgen of aanvragen voor je kind(eren).

inloggen op je persoonlijke omgeving met DigiD

overzicht aanvragen per post

overzicht aanvragen voor een kind

 

Meldingen

Wil je op de hoogte worden gehouden als er iets met je gegevens gebeurt? Je kunt je aanmelden voor ‘Meldingen’ via de instellingen via je persoonlijke omgeving. Je ontvangt dan per e-mail een melding als er iets met je gegevens gebeurt.

Meldingen instellen

 

Let op: als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen loopt de behandeling schriftelijke verzoeken vertraging op. Dat heeft tot gevolg dat u onze reactie later ontvangt dan gebruikelijk. Heeft uw aanvraag spoed? Neem dan contact op met uw zorgaanbieder.

Heb je geen DigiD met sms of wil je geen gebruik maken van DigiD met sms?

Download dan onderstaand formulier en volg de instructies op het formulier.

Sluiten
Sluiten

Inloggen/registreren

Ik heb nog geen toestemming gegeven om mijn medische gegevens te delen

Toestemming regelen